top of page

WERK

kok & kunstenaar

Het project Kok & Kunstenaar is een educatief project waarbij kunstenaars en koksstudenten samen werken aan vernieuwende eetbelevingen, samengebracht in een Diner van de Toekomst.

Lees verder

1.jpg

planeet smaak

C4412.MP4.21_02_59_18.Still001.jpg

Planeet Smaak is een educatieve voorstelling voor basisschoolkinderen. Middels kunst en verbeeldingskracht wordt op een speelse wijze de lol van koken en samen eten en het belang van gezonde voeding overgebracht op het publiek.

Lees verder

Social chef

'Social Chef' is een groter concept welke momenteel in volle ontwikkeling is en zich manifesteert in de vorm van een drieluik; 

• Uitvoeringen waarin de Social Chef acteert

• Opleiden van de Social Chef

• Onderzoeken van het profiel Social Chef

Lees verder

_thuur.kurvers-03584.jpg

smaak van de wijk

A.jpg

'Smaak van de wijk' is een community project waarbij samen met kinderen, een kunstenaar en een kok op een speelse manier gewerkt wordt aan gezond eetgedrag. Voedseleducatie komt hier samen met het delen van eetculturen en samen eten en koken, welke leiden tot meer kennis over voedsel en meer verbinding door voedsel.

Lees verder

Culinaire kunstbeleving

Persoonlijke verhalen en herinneringen van de gast worden vertaald in een kunstzinnig menu. De multizintuiglijke ervaringen met eten worden gevormd door het creëren van nieuwe (meditatieve) rituelen, poëzie en surrealistische kunst.

Lees verder

3B.jpg

La Patriarcaca

20220714_141007.jpg

Het vrouwelijke lichaam wordt gecontroleerd en gestigmatiseerd in deze patriarchale samenleving. Het normatieve, dat ons lichaam beïnvloedt en beheerst, kan bijvoorbeeld leiden tot een laag zelfbeeld en een verkeerde relatie met voedsel. 'La Patriarcaca', een feministisch restaurant, brengt nieuwe perspectieven op en ervaringen voor jouw/het vrouwelijk lichaam, door middel van voedsel. 

Lees verder

De koe een stem

Diverse onderzoeksvormen en artistieke uitingen waarbij de bio-industrie en onze relatie met vlees in vraag worden gesteld en de 'non-human' centraal staat; de koe.

Lees verder

koe.jpg
bottom of page